close
BloggIntervjuToppserien

Den store jakten på publikumsrekorden

Det går mot slutten av årets Toppserie, og for en sesong det har vært. Vi har fått oppleve mange spennende lokaloppgjør. flotte mål, samt blitt kjent med mange nye spillerprofiler i de forskjellige klubbene i Toppserien.

I tillegg har publikumsrekorden blitt satt under utfordring, da Arna-Bjørnar har skumle hensikter.

 

Tøffe kamper igjen

Vi kontaktet jentene i Bergen og pratet med daglig leder Christer Sælen.

I den 20 serierunden ventet en veldig tøff motstander på dere i Amazon Grimstad, hva tenkte dere rundt denne?

– Vi var godt forberedt på det som kom. Vi fikk en tidlig scoring og fikk spilt på resultat i vår favør stort sett hele veien. Tøff høstkamp som forventet, men som i praksis ble avgjort på 3-0 til oss, oppsummerer Sælen.

Det har du rett i. Det ble også grei seier over Grand Bodø, mens Kolbotn fikk det tøft mot LSK og Avaldsnes tapte for Stabæk. Dere er nå a poeng med Kolbotn i kampen om bronsen. Dere møter formsvake Røa hjemme og Kolbotn varierende Avaldsnes borte. Det kan likevel bli en fryktelig spennende avslutning på årets sesong?

– De fire foregående årene har det stått om bronse i thrilleravslutning av de siste serierundene. Dette er vi vant til og dette liker vi.

 

Publikumsfrieri

Den nye publikumsrekorden, på 1582 tilskuere, bestitter nå LSK-jentene i LSK-Hallen før siste seriekamp, som vil avgjøre gullkampen, der LSK møter Stabæk. Det blir kamp om tilskuerrekorden også fra vest, fordi Arna Bjørnar har også annonsert at deres siste hjemmekamp vil bli en av de store.

Utover en forykende spennende serieavsluttning, hva kan dere friste bergensfolket med ved kampen? 

– Dræggens Buekorps kommer og trommer før kampen og i lag med supportergruppen Bjørnane kommer det til å bli skikkelig god stemning før og under kampen.

På deres webside nevner dere noen kjente navn som er invitert, tror du de dukker opp til kamp for å støtte jentene på banen? Har dere andre spennende VIP folk på ønskelisten før kampen?

– Vi har ikke så mange spennende VIP folk på listen men håper at så mange som mulig som er interessert i fotball tar turen til Arna denne dagen og støtter opp rundt laget og forhåpentligvis kampen om bronsen.

LSK møter Stabæk i siste kamp og går nok mot å forsøke seg på å slå ny rekord igjen, dere møter Røa på hjemmegress, hvor mange kan dere få presset inn?

– Vi har plass til 3000 personer

Har du noen avsluttende tanker , ideer for å få bergen til å kjenne sin besøkelsestid på den siste runde i årets Toppserie?

– Det blir årets siste mulighet til å se Bergens beste fotball-lag i år!

Tags : Arna-BjørnarRøa
johan

The author johan

Leave a Response