close
MediaSKF

Serieforeningen for Kvinnefotball og Letsplay Futbol samarbeider

Serieforeningen for kvinnefotball og Letsplay Futbol samarbeider om SKF’s side på Facebook.

Ideen bak Facebook-siden er at vi skal passe på å levere nyheter på Facebook fra samtlige klubber i de to øverste divisjonene. Vi holder hos i utgangspunktet til nyheter som vi anser er av allmenn interesse og relativt nøytralt, og vi henter først fra hjemmesider og så Facebook. Vi har ambisjoner om at alle klubbene skal få like mye oppmerksomhet, men dersom du synes at en klubb blir forfordelt, er det bare å ta kontakt, så skal vi gjøre vårt ytterste for å bedre på dette.

Vi synes også det er viktig at fotballsider som leverer egne produkter også blir synlige, og skal i noen grad også legge ut saker fra våre og andre sider, igjen med samme kriterier.

Andreas

The author Andreas

Leave a Response