close
EMLandslagNyheter

Enkel motstand for Norge

Norge får enkel motstand på veien til EM. Østerrike og Wales blir de store navnene blant motstanderne.

 

Østerrike kom på andreplass i sin pulje i kvalifiseringen til VM, men det var den nest dårligste andreplassen, og Østerrike var dermed ikke videre. De slo Finland hjemme og tapte for dem borte. De andre motstanderne i Østerrikes gruppe bortsett fra vinneren Frankrike var Ungarn, Kasakhstan og Bulgaria. Nettopp Kasakhstan, som tok fire poeng gjennom seier over og uavgjort mot Bulgaria, er også i Norges gruppe.

Norge er også i gruppe med Wales, som leverte en brukbar jobb og greide uavgjort mot Ukraina i puljen som ble vunnet av England med god margin. Det siste landet i Norges gruppe er Israel. Laget er ikke like farlige som sine herrer, og skal være enkel motstand for Norge.

 

Her er de andre gruppene:

Gruppe 1: Island, Skottland, Hviterussland, Slovenia, Makedonia. Denne bør Island og Skottland være overlegne i. Islands form er varierende, men knepne favoritter.

Gruppe  2: Spania, Finland, Irland, Portugal, Montenegro. Her tror vi mest på Spania, enda Finland kan finne på noe.

Gruppe  3: Frankrike, Ukraina, Romania, Hellas, Albania. Frankrike skal vinne denne gruppen enkelt.

Gruppe  4: Sverige, Danmark, Polen, Slovakia, Moldova. Sverige har hatt problemer med Danmark, men vi tror de vinner greit.

Gruppe  5: Tyskland, Russland, Ungarn, Tyrkia, Kroatia. Tyskland er storfavoritt her. De to møttes i forrige kvalifisering, og vi tror det går likt i denne.

Gruppe  6: Italia, Sveits, Den tsjekkiske republikk, Nord-Irland, Georgia. Her tror vi det kan bli tett mellom Italia og Sveits.

Gruppe  7: England, Belgia, Serbia, Bosnia og Herzegovina, Estland. England skal vinne denne, de andre er for svake.

 

Kilde: UEFA

 

Andreas

The author Andreas

Leave a Response