close
CupNyheter

Cupens andre runde er satt opp

Da er kampene i 2. runde satt opp. Noen interessante poeng og en rekke spennende oppgjør. Det blir langt å reise for Stabæk, mens Lyn og Grei får hjemmebane.

 

Her er oversikten (hentet fra kvinnefotball.no):

Tirsdag 5. mai klokken 18.00:
Lyn – LSK kvinner
Grei – Røa
Øvrevoll Hosle – Kongsvinger
Stoppen – Amazon Grimstad
Urædd – Kolbotn
Hinna – Avaldsnes
Sandviken – Haugar
Åsane – Klepp
Byåsen – Fløya
Medkila – Mjølner
Bossekop – Stabæk

 

Onsdag 6. mai klokken 18.00:
Sarpsborg 08 – Vålerenga
Arna Bjørnar – Kaupanger
Hødd – Fortuna
Tynset – Trondheims-Ørn
Grand Bodø – Innstrandens

 

Enkelte av disse kampene var forutsigbare. At Arna-Bjørnar fikk besøk av Kaupanger hadde vi regnet med, og byoppgjøret mellom Grand Bodø og Innstrandens heller ikke overrasket. Medkila møter Mjølner hjemme i det som i nordnorsk målestokk må regnes som et nabooppgjør.

På Østlandet er det mye lokalt. Lyn har reist langt i første runde, nå blir det hjemmekamp mot vanskelige LSK Kvinner. Grei møter Røa hjemme i en annen tøff kamp mot et lag som gir det lille ekstra i cupen. Ingen av disse var overraskende heller. Mer spennende er det kanskje at Øvrevoll Hosle spiller hjemme mot Kongsvinger kort etter at de to møttes borte.

Ovreraskelseslaget Tynset får bryne seg mot fjorårsfinalist Trondheims-Ørn, mens Fløyas storspill gjorde at de fikk dra til Trondheim. Stabæk ble det laget som måtte dra overlegent lengst da de må til Alta og Bossekop.

 

Ingen overraskelser

Vi tror ikke helt på de store overraskelsene. Skal vi vurdere noen, må det være Kongsvinger borte mot Øvrevoll Hosle, og den er tvilsom. Fløya kan meg mye hell slå Byåsen. For Toppseriens del virker de for gode. Sandviken skal slå Haugar på hjemmebane, Amazon Grimstad virker å være i for god form for å bli truet av overraskelsen Stoppen og Medkila virker langt bedre enn Mjølner. Vålerenga har hatt en dårlig periode, men vi greier ikke helt å tro på Sarpsborg 08 der. I viktige kamper lykkes ikke østfoldingene.

Det er dessverre litt trist. Urædd kunne ha blitt en av de lagene som kunne ha vært med lenge, men mot Kolbotn tviler vi på at det rekker særlig langt.

 

 

Andreas

The author Andreas

Leave a Response