close
CupNyheter

Tredje runde i cupen

Tredje runde i cupen er trukket, og det blir mye spennende der.

Mange lokaloppgjør, men en del tilfeller der lag må strekke på bena.

Stabæk – Vålerenga er et spennende møte der VIF ofte overpresterer på Nadderud. De to har aldri møttes i cupen før. Stabæk dro til Alta, så det var aldri særlig stor tvil om hvem som ville få hjemmefordelen her.

Røa – Øvrevoll Hosle er et svært lokalt oppgjør. Heller ikke her har de to møttes tidligere. Røa spilte borte og Øvervoll hjemme, så da blir det hjemmebane til Røa. Om enn det er tre kilometer mellom de to hjemmebanene.

Amazon Grimstad – LSK Kvinner er en reprise av den tette kampen som endte med 2-0 til gjestene etter at Amazon holdt imot i nesten 70 minutter. Amazon dro til Drammen og LSK til Oslo, så hjemmebanefordelen til de grønnkledte er fornuftig. Også dette er første gang de to møtes i cupen.

Klepp – Sandviken blir et tøft møte for Sandviken. Klepp dro til Bergen i andre runde, nå får de besøk av bergensere. Sist Klepp og Sandviken møttes i cupen var i 2009, da rogalendingene vant 5-0.

Avaldsnes – Arna-Bjørnar er et annet interessant møte. Forrige møte var i første serierunde, mens forrige cupmøte var i 2010, da Arna-Bjørnar vant hele 12-1 på Haugalandet. Det var en kort bortetur for Avaldsnes, men hjemmekamp for Arna-Bjørnar i forrige runde.

Fortuna – Kolbotn blir spilt i Ålesund etter at Forduna måtte dra til Ulsteinvik og Kolbotn til Porsgrunn. Formelt burde det vært omvendt her, det var litt lengre reisevei for Kolbotn. De to møttes i 2007, da Kolbotn vant 5-1. Kolbotn ble norgesmester det året.

Trondheims-Ørn – Byåsen blir nok et trønderoppgjør. Etter alle solemerker skal Ørn vinne denne, men det er et artig oppgjør mellom de to beste lagene i Trondheim. I fjor spilte de to også på hjemmebanen til Ørn i cupen, og da vant Ørn 5-1.

Grand Bodø – Medkila blir en kamp mellom to tilsynelatende formlag. Det ble uavgjort i begge oppgjørene i fjor, og det kan bli spennende også i cupen. Medkila spilte hjemme i Harstad da de banket Mjølner, mens Grand Bodø banket Innstrandens hjemme. Grand Bodø har imidlertid en bortetur i 1. runde til Mo i Rana. Disse to lagene har møttes ofte i cupen, sist i 2012 i det omvendte oppgjøret i Harstad, da Medkila vant 2-1.

Andreas

The author Andreas

Leave a Response