close
BloggLandslagNyheterVM

NFF lover mer penger

Kjetil Siem har snudd og lover mer penger til jentene etter knalltall under Thailand-kampen.

 

Som mange har fått med seg, hentet Norges åpningskamp mot Thailand inn 500 000 TV-seere, flere enn Champions League-finalen. Dette medførte at Kjetil Siem lovet til spillerne at mange flere penger skulle skaffes til kvinnefotballen. Dette er gode nyheter to dager etter at han mente jentene burde være takknemlige for herrefotballen.

 

Merkelige motiver – viktig seier

Det kan virke litt som en pussig argumentasjon: Kvinnenes cupfinale henter ofte inn minst 500 000 tilskuere. Riktignok ikke i konkurranse med full tippeligarunde, men det er uansett en interesse som har vært der tidligere. Det er også pussig at Siem går så veldig fra ett ytterpunkt til et annet. Det er altså heller ikke første gang han har lovet noe.

Det betyr lite nå. Hva enn som har motivert Siem til å tilrettelegge for økt interesse for kvinnene, så er konklusjonen både riktig og viktig for jentene. Letsplay Futbol støtter tiltaket og håper på konkrete løfter utover slik at vi kan være med på å øke interessen rundt kvinnefotballen.

Andreas

The author Andreas

Leave a Response