close
1. divisjon2. divisjon

Raufoss rykket opp

Raufoss har sikret opprykk etter to seire på rad i kvalifiseringen. Tynset ble slått 3-0 på hjemmebane.

Raufoss har vært i toppen i den tøffe 2. divisjon avdeling 1, men etter at den framsto parodisk på grunn av alle andrelagene, var det vanskelig å måle hvordan nivået deres var. I dag fikk vi bevis på at de holdt nivået.

Oppland har ikke vært bortskjemt på kvinnefotballsiden, men nå har de fått et lag tilbake i 1. divisjon. Sist de hadde et lag i den nest øverste divisjonen, var det Gjøvik Fotballklubb. Dette var forløperen til det nåværende Raufoss. Gjøvik var igjen en fortsettelse av Raufoss/Vind, gamlelaget til superkeeper Bente Nordby. Nå er altså laget igjen tilbake i toppfotballen, da i 1. divisjon.

Andreas

The author Andreas

Leave a Response