close
CupNyheter

Gamle kjente i andre runde

Urædd møter igjen Amazon Grimstad, mens vi får et spennende bergensoppgjør i 2. runde. Vi ser på oppsettet.

 

Da har NFF bestemt seg for hvem som møtes i 2. runde i cupen, som spilles 25. mai i utgangspunktet. Vi går her gjennom oppsettet med kommentarer. Hjemmelaget står alltid først.

Åsane tar imot Sandviken nord i Bergen. De oransjekledde har begynt sesongen brukbart, men tok klar kommando hjemme mot Raufoss. De møter et Sandviken som har stukket av med en verdifull seier mot Medkila og et litt flaut tap for Klepp. Sandviken skal være favoritter, men de bør være på tå for å få det til.

Urædd møter altså Amazon Grimstad for tredje gang i cupen. Det vil si, det var for andre gang, for første møte dem imellom fikk Amazon Grimstad seier på walkover etter at Urædd trakk seg. I 2014 ble det Urædd-seier da Amazon prioriterte å overleve i serien. Dette er imidlertid første gang de to møtes når Urædd er det på papiret beste laget. Urædd skal også vinne denne kampen mot trenere Margunn Haugenes’ gamleklubb. Amazon Grimstad har ikke vist seg frem i serien hittil, og Urædd har mer inne enn de har fått ut.

Grei tar imot Lyn til et spennende oppgjør vi mest tror ender med borteseier til laget fra Oslo Vest. Nå er Grei gode hjemme, men Lyn virker akkurat hakket bedre.

Øvrevoll Hosle møter Kolbotn, og her skal det bli borteseier. ØHIL har imponert i to kamper, og enda det «bare» ble uavgjort mot Fløya, er de langt bedre enn mange tippet. Imidlertid skal de ikke kunne stille opp mot topplaget Kolbotn, som har gitt alle lag svært god motstand.

KongsvingerVålerenga har mye mystikk og tradisjon – for ikke å glemme hat – i herrefotballen, men for kvinner er det ikke like engasjerende. Hjemmelaget har vist seg som et vrient lag, men de fikk problemer med Lyn nylig. Vålerenga skal være bedre enn Lyn enda det ikke har gått deres vei hittil. Nok en hjemmeseier.

Raufoss har fått det tøft i 1. divisjon, og det blir ikke mindre tøft mot Røa. Røa banket Arna-Bjørnar hjemme, og har nok mange spillere som vil vise seg frem selv om de sannsynlig sparer noen av de beste.

Lier får juling når de tar imot LSK Kvinner. Enkelt og greit. Det er fint at Lier får tilbake et lag som kjemper seg oppover, men de er ikke i nærheten av LSK Kvinner nå.

Nanset taper nok også hjemme mot Stabæk. Larviklaget er alltid i nærheten av opprykk til 1. divisjon, men har ingenting å stille opp mot bærumslaget.

Lyngdal tar imot Klepp i en kamp vi ikke helt tror på noen stor overraskelse i. Klepp viste at de kjemper og står på hele veien, og Lyngdal mangler kvalitetene til å stoppe dem.

Hinna tar imot Arna Bjørnar, og skal få store problemer. Hinna har riktignok hentet flere Klepp-spillere, men har lite å stille opp med. Arna-Bjørnar har et stykke til tidligere form, men skal ikke rote bort dette.

Fyllingsdalen tar imot Avaldsnes, som lett skal ta dette hjem. Fyllingsdalen spilte kvalifisering, men hadde ikke sjanser mot Gimletroll. Da holder det ikke mot Avaldsnes på langt nær.

KIL/Hemne møter Trondheims-Ørn, som skal ta dette. Enda trondheimslaget ikke har imponert, er de veldig flinke i cupen, særlig mot motstandere nede i divisjonene.

Molde møter Volda, og vi tror nok litt mer på borteseier. Volda har begynt skarpt hjemme, og enda vi tror at Moldes 2-3 mot Trondheims-Ørn 2 viser at romsdalingene har skumle hensikter, tro vi mest på Volda, som slo ut Fortuna Ålesund i 1. runde.

Byåsen tar imot Grand Bodø til noe som kan bli spennende. Byåsens klare seier over Grei vitner om at laget begynner å få skumle hensikter. Grand Bodø har levert OK, men ikke veldig mye mer, og dette kan bli en nøtt for dem. Vi tror litt mer på borteseier, men her kan virkelig alt skje.

Tromsdalen møter Fløya, som kommer til å vinne. Tromsdalen skal ha for forsøket i 2015, men Fløya er nå klart bedre.

Medkila slår altalaget Bossekop.

 

 

Andreas

The author Andreas

Leave a Response