close
Nyheter

Bergen i glemmeboken

Det ble ikke like stort å oppleve Sandviken – Urædd for de som ikke var i Bergen. NFF TV hadde helt glemt at kampen ble flyttet på.

Dette bildet ventet de som ville se Sandviken - Urædd.
Dette bildet ventet de som ville se Sandviken – Urædd.

Jarle Marøy i Ullevaal Media Center forklarer at da denne kampen ble satt opp, sto det klokken 15: oo. Da den ble flyttet til 13:00, ble dette ikke fanget opp, og derfor var ingen klarer for å filme kampen.

For eventuelle Urædd-fans var nok dette en kamp de uansett ikke trengte å se. Det sto 2-0 til pause, og 5-0 etter 60 minutter Det ble også sluttresultatet – med fem forskjellige målscorere. Urædd stilte med samme lag som det som greide uavgjort hjemme mot Stabæk bortsett fra at Idris var på benken og Wiersholm spilte i stedet. Nora Eide Lie er fortsatt skadet, og ble ikke klar til denne kampen.

For Sandviken var målkalaset viktig med tanke på at Klepp tar imot Trondheims-Ørn og en av de to kommer til å vinne. De tre lagene er a poeng, og om Sandviken skal bli best i byen, må de også holde tritt med Arna-Bjørnar fire poeng foran.

 

Ellers god innsats

Dette er et unntak fra regelen. NFF TV har ellers vist samtlige kamper i Toppserien. Serieforeningen for Kvinnefotball har en egen samleside her, mens dersom du bare vil se kampene til ditt lag, har vi laget en spilleliste for ditt lag:

Arna-Bjørnars kamper
Avaldsnes’ kamper
Klepps kamper
Kolbotns kamper
LSK Kvinners kamper
Medkilas kamper
Røas kamper
Sandvikens kamper
Stabæks kamper
Trondheims-Ørns kamper
Urædds kamper
Vålerengas kamper

Kampene er ikke nødvendigvis i rekkefølge, og vi oppdaterer så fort vi får anledning.

Andreas

The author Andreas

Leave a Response